Rodinná liturgia pred štedrou večerou

1702985778 (1).jpg

Na Štedrý večer 24. decembra 2023 je možné využiť aj text rodinnej liturgie. Túto rodinnú liturgiu pre tento rok zostavil náš spišský diecézny biskup Mons. František Trstenský. Tohto ročná domáca rodinná liturgia je spojená so slovami Evanjelia podľa Lukáša, ktoré nám sprítomňujú narodenie Božieho Syna, prosbami a modlitbami. Text tejto rodinnej liturgie pri štedrovečernom stole je súčasťou aktuálneho farského listu.

Spišský diecézny biskup Mons. František Trstenský v texte uvádza:

„V túto noc Boh obdaroval ľudstvo najvzácnejším darom, daroval nám svojho jediného Syna, ktorý sa stal človekom, preto aj my sa obdarúvame darčekmi na znak vzájomnej lásky“

Počúvaj podcast kdekoľvek sa nachádzaš

Vyber si jeden z podcastov a počúvaj ho prostredníctvom tohto webu alebo cez jednu z obľúbených podcastových aplikácii.

Niektoré prekážky modlitby

Tento rok sa v Katolíckej cirkvi slávi ako Rok modlitby. V tejto časti Vám ponúkam praktické podnety pre farnosti, spoločenstvá a rodiny, ako prehĺbiť našu modlitbu. Prajem Vám príjemné počúvanie.

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Posolstvo evanjelia z 16. nedele v Cezročnom období (21.7.)

V mojom podcaste Božie slovo medzi nami (BSMN) Vám pravidelne ponúkam zamyslenie k evanjeliu najbližšej nedele. Teraz je to nad úryvkom Mk 6,30-34. Prajem Vám príjemné počúvanie!

Počúvaj na:

Spotify logoApple Podcasts logoGoogle Podcasts logo

Podporte nás

Ďakujeme za Vašu podporu a štedrosť, aby sme aj naďalej mohli uhrádzať potrebné výdavky a pripravovať pastoračné aktivity. Aktivity našej farnosti môžete podporiť finančne prostredníctvom pokladničiek v kostoloch alebo priamo na bankový účet farnosti.

IBAN: SK50 1100 0000 0026 2315 8188